POGOJI UPORABE STRANI

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani gostilnarepansek.si, ki je v lasti podjetja Gostilna Repanšek Andrej Repanšek s.p., Bolkova ul. 42, Homec 1235 Radomlje

Uporaba spletne strani

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, s katerimi si pridržujemo pravico do spremembe. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo.

Kot uporabnik spletne strani gostilnarepansek.si se obvezujete, da le-te ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene.

Spletno stran gostilnarepansek.si ne smete uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil spletni strani ali podjetju Gostilna Repanšek Andrej Repanšek s.p., Bolkova ul. 42, Homec 1235 Radomlje

Ne smete si poskušati pridobiti nepooblaščenega dostopa do katere koli storitve spletne strani gostilnarepansek.si, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o njegovem katerem koli drugem uporabniku.

Spletna stran je namenjena uporabnikom za osebno, nekomercialno uporabo. Podatke oziroma informacije, ki so objavljene na spletnih straneh ni dovoljeno menjati, kopirati, distribuirati, predvajati, objavljati ali na kakšen drugi način prenesti ali prodati katerokoli informacijo.

Podatki na spletni strani

Vse podatke bomo redno pregledovali in morebitne napake takoj odpravili. gostilnarepansek.si si pridržuje pravico do spreminjanja podatkov na teh straneh brez posebnega opozorila.

Za vsebino, točnost in natančnost podatkov na spletni strani gostilnarepansek.si (opisi storitev, nasveti… ) ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Povezave na spletni strani gostilnarepansek.si

Spletna stran gostilnarepansek.si lahko vsebuje povezave – linke na strani drugih podjetij ali oseb. Linki so namenjeni le za informiranje uporabnikov. Refit.si ne prevzema odgovornosti za točnost informacij in vsebino teh strani. Prav tako, ne velja izjava o varovanju osebnih podatkov za povezave, ki vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev izven strani refit.si .

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Gostilna Repanšek Andrej Repanšek s.p., Bolkova ul. 42, Homec 1235 Radomlje hrani osebne podatke, ki jih pošljete preko spletne strani. Podatki se uporabljajo izključno za interno rabo in za namene komunikacij glede poslanih povpraševanj. Uporabniki lahko izbris osebnih podatkov zahtevajo kadarkoli s pošiljanjem zahteve za izbris osebnih podatkov na elektronski naslov info@refit.si

Politika varstva osebnih podatkov

Če imate v zvezi z uporabo strani kakršnakoli vprašanja, se lahko brez zadržkov obrnete na nas.

Lahko nam pošljete sporočilo po e-pošti: info@gostilnarepansek.si  ali na pa nas pokličete na tel. št.: 01 72 27 950 ali 041 356 710.

GOSTILNA IN PENZION REPANŠEK

Naša pristna slovenska domača kuhinja privablja obiskovalce od blizu in daleč. Poleg okusne hrane in prijetnega ambienta so gostje vedno deležni tudi prijazne besede. Gostje prihajajo pod stare kostanje že od leta 1889, torej v Gostilni Repanšek že dobrih 133 let strežemo žejnim, lačnim in zabave željnim.