PENZION

SOBE

S spoštovanjem zgodovine in naših prednikov smo sobe poimenovali po znanih veljakih, ki so pomembno vplivali in zaznamovali naš kraj in okolico.

Penzion Repanšek s sodobnimi, prijetnimi, prostornimi sobami in apartmajem, dopolnjuje gostinsko ponudbo in nudi odlično izhodišče za spoznavanje okolice in oddih v naravi v okrilju Kamniško savinjskih alp z razgledi do Julijskih alp.

Skok na Veliko planino, sprehod ob reki Kamniški Bistrici ali lahen vzpon do cerkve na Homškem hribu, vse to vam je na dlani. Lahko se le razgledate po vasi in se naužijete miru, čistega zraka in lepih razgledov po ravnih poljih do gora ali sprehodite do Arboretuma v Volčjem potoku, kjer v miru in hladu uživate cvetlične in rastlinske vrste vsega sveta.

Za vsakega se najde nekaj.

Vse sobe in apartma so opremljene s kopalnico (tuš, wc, umivalnik, sušilec za lase), hladilnikom, pametnim televizorjem ter WiFi-jem. Za udobje poleti in pozimi poskrbijo klimatske naprave. Apartma je opremljen tudi s kuhinjsko opremo. Vsem gostom našega penziona je na voljo tudi senčna terasa, kjer lahko preživijo večere, ko bivajo pri nas. V kombinaciji s ponudbo gostilne nudimo zajtrke in ostale obroke po dogovoru.

KONTAKT

Potrebujete dodatne informacije? Stopite v stik z nami in pomagali vam bomo.