PRISTNA DOMAČA HRANA

Gostilna velja za pravo domačo gostilno, kjer se stranke počutijo domače. Znana je po pristni domači hrani, kot so polnjena telečja prsa, telečji zrezki, pečenka in jetrca, vampi, pohan piščanec. Med gosti je zelo priljubljena tudi Repanškova prava goveja juha, v katero so zakuhani zdrobovi žličniki ali homški žlinkrofi z nadevom iz govejega mesa, ki so hišna posebnost.

Veseli smo vseh gostov, ki prihajajo k nam od blizu in daleč. Sprejemamo tudi zaključene družbe, ki želijo pri nas praznovati, in za njih pripravimo nedeljska kosila, poročna, krstna in birmanska slavja ter praznovanja ob drugih posebnih priložnosti. V gostilni strežemo odlične domače jedi, nedeljska kosila in dnevne malice. Vsak petek pa lahko užijete tudi košček morja, saj takrat postrežemo tudi s sardelicami, giricami in osliči. Petkova ponudba je že tradicionalna in številni gostje se vračajo vedno znova in znova.

ZA NAS JE VSAK GOST DRAGOCEN

Ob opremljanju gostilne smo bili pozorni tudi na naše najmlajše, saj jim je na voljo otroško igrišče z več različnimi igrali, mamicam z majhnimi otroki pa previjalnica.

Za nas je vsak gost dragocen, zato smo želeli poskrbeti tudi za dobro počutje invalidov, ki obiščejo našo gostilno. Uredili smo dostope, da lahko nemoteno pridejo do prostorov v gostilni.

Da je dostop za vse enostaven imamo ob gostilni na voljo veliko parkirišče.

POSKRBIMO ZA VSE VRSTE GOSTOV

Naša gostilna je prostorna in nudi štiri prostore za zaključene družbe. Največji od štirih prostorov sprejme 55 oseb.

Zunaj je velik zelen letni vrt, ki sprejme do 80 oseb. Tu boste v senci prijetnega ambienta uživali v idiličnem vaškem okolju. Organiziran je tako, da gostu nudi ravno pravšnjo mero intimnosti, ki mu ga ponujajo zelenje in razni okrasni elementi. Ob večerih pa se vrt z zanimivo rahlo osvetlitvijo spremeni v pravi romantični prostor, kar lahko pravi romantiki izkoristijo za nabiranje dodatnih točk pri svoji boljši polovici.

GOSTILNA IN PENZION REPANŠEK

Naša pristna slovenska domača kuhinja privablja obiskovalce od blizu in daleč. Poleg okusne hrane in prijetnega ambienta so gostje vedno deležni tudi prijazne besede. Gostje prihajajo pod stare kostanje že od leta 1889, torej v Gostilni Repanšek že dobrih 133 let strežemo žejnim, lačnim in zabave željnim.